And all the fat-skinny people, and all the tall-short people And all the nobody people, and all the somebody people I never thought I'd need so many peoplenågon påpekade att det saknades outfitbilder här i bloggen numera, och det är nog alldeles alldeles alldeles riktigt och sant. så här är lite kläder och sisådär.

svart t-shirt - vintageklänning från paris - svarta strumpbyxor - vita doctor martens

14 kommentarer:

 1. Alisandro4.1.13

  Fin klänning! Mindre fina skor och t-shirt. :P

  SvaraRadera
 2. alltså jag orkar inte hur himla fin du är

  SvaraRadera
 3. ditt hår är fantastiskt, du är så vacker! :)

  SvaraRadera
 4. O, tha hår lookin nice :3

  SvaraRadera
 5. Vad fin du är My, jag har skaffat min nya blogg nu! Vad kul det är, och blogspot var nog det rätta!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Så dunderdunder fin. Men det vet du väl redan, eller?

  SvaraRadera
 7. Anonym5.1.13

  Dör ganska mycket av vackerheten.

  SvaraRadera
 8. Anonym6.1.13

  Hur ofta är du i den där skogen egentigen?!?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. det är ju min skog, är där nästan varje helg och så fort jag har tid över

   Radera
 9. Anonym8.1.13

  Jag tycker faktiskt att du har ändrat dig väldigt mycket sedan du startade din blogg. På ett negativt sett. Du känns lite mallig, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Mvh en 16-årig tjej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. det är inte så konstigt att man förändras, speciellt inte med en depression i bagaget. jag är ledsen att jag verkar mallig, för det är inte alls min personlighet! jag skriver kanske alltför lite, det skapar kanske en felaktig bild av mig, jag vet inte alls... :( åh vad synd att du säger så, för det gjorde mig verkligen ledsen

   men du! har du något exempel på var jag verkat mallig så får du gärna kommentera det, för jag vill självklart gärna veta det i så fall. jag är snäll, jag lovar.

   oftast i alla fall.

   puss.

   Radera
  2. Anonym11.1.13

   Jag håller tyvärr med fröken anonym. Du har typ blivit lite kaxig och det känns som om du ser ner på oss andra. Blir riktigt sårad när såna inlägg kommer!

   Radera
  3. wow, sårad säger du? oj, det var inte direkt min mening med någonting över huvud taget, och det bekymrar mig verkligen att det är så du/ni känner! jag kan komma på två lösningar på detta:

   1. Maila mig så kan vi prata, det hade varit jättefint att göra det, speciellt eftersom att ni bägge kommenterar anonymt och det känns väldigt svårt för mig att kunna kontakta er på annat vis.
   2. Skriver en kommentar eller två där ni visar vad det är som har sårat er, för som sagt, det är verkligen inte min mening att göra någon upprörd, snarare tvärtom! jag vill att folk ska bli glada i magen av min blogg, men att bara säga att jag är kaxig eller mallig är inte tillräckligt konstruktivt för att jag ska kunna förändra någonting i nuläget.

   Som sagt, jag är inte en "kaxig" eller "mallig" person, även om det tyvärr verkar som att det är det bloggen har visat vid x antal tillfällen, och det gör mig både bekymrad och upprörd.

   Puss och gos, äppelmos
   /My

   Radera
 10. Anonym11.1.13

  Okej, jag ska ge konstruktiv kritik. Som när du skrev att man kunde fråga frågor, då skrev du typ och sen har jag några frågor till er. Som om vi aldrig fått uppleva en fråga tidigare....liksom vill inte såra dig på nåt sätt men du bara känns lite ja mallig som sagt va.

  SvaraRadera

Här får du gärna höra av dig! Kommentarer gör mig lika glad i magen som en stor kopp te. Kyss.