idag är jag så jävla ledsen. tror inte ni förstår det riktigt alltid, alltså hur ledsen jag är. jag är så ledsen att jag går sönder och dör och det svider överallt av ilska och skam och självhat. det är den ledsenheten som aldrig tar slut.

fast det är inte synd om mig. det är bara dumt.

12 kommentarer:

 1. åh känner igen det här. vet inte hur man tar sig ur det, har aldrig lyckats på ett särskilt sätt.
  kram

  SvaraRadera
 2. allting suger och det finns inte mycket man kan göra åt det hela tiden, men någon gång blir det bättre, iallafall ett litet tag.

  SvaraRadera
 3. du klarar dig my. imorgon kanske är bättre, trots att det är en måndag. bara man tror att imorgon blir bättre så klarar man sig. du är en survivor, eller hur? loveu

  SvaraRadera
 4. Alisandro25.11.12

  Varför tog du bort inlägget om stolarna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. för att jag blev rädd. rädd för världen, och vad den gör med mig. för att jag inte ville känna oroskänslan i magen och veta att de kommer spotta efter mig på gatan och kalla mig feministfitta igen, för att jag inte är stor och stark och kan stå för mina åsikter hela tiden och för att jag känner att jag någonstans innerst inne inte vill vara jag, utan någon som du som kan svara bittert på folks blogginlägg och ändå känna dig som en bra människa i hjärtat.

   kram.

   Radera
 5. känner igen mig. hoppas verkligen allt blir bättre my!
  puss.

  SvaraRadera
 6. jag vet inte vad man kan göra för att känna sig bättre men det blir bättre
  och nu har jag sagt det till mig själv så många gånger att jag verkligen tror att det blir bättre
  för det blir det och det finns människor som älskar dig och kom ihåg att november är dippen
  (dippen=så dåligt att det bara KAN bli bättre. liksom tråkigaste och gråaste månaden)
  x

  SvaraRadera
 7. Lilla stora My. Kanske tror du är liten fast du egentligen är större än alla andra tillsammans. Låt stoljävlarna stå som dom gör och läs "det dom inte sa- om hur jag blev feminist" om du inte läst den redan. Rekommenderas varmt.

  SvaraRadera
 8. Alaska26.11.12

  Du vet det där inlägget om stolarna? Första gången jag läste den tyckte jag det var fint skrivet men överdrivet och löjligt. Förlåt. Idag hände en liknande situation för mig, vi tog ner stolarna för morgonens första lektion och alla andra såg på i tystnad. Ingen hjälpte till. Det var precis som du beskrev det och för en sekund ville jag bara slänga något på de och skrika "ta ner stolar ni också, för helvete!" men jag var för feg. Du vågade säga ifrån och det var starkt. Du är stark. Du är en riktigt grym tjej och du klarar allt.

  Kramar.

  SvaraRadera
 9. "Det är märkligt, hur saker brukar ordna sig för en, om man är en liten My."
  Så tror jag i alla fall att det var <3

  SvaraRadera
 10. Du är en sådan där som jag själv vill vli när jag blir något äldre, hoppas du vet det. Och dessutom får man vara hur deppig och sorgsen man vill bara det går över någon gång. <3

  SvaraRadera
 11. Du är alldeles underbar My!

  Kan du inte göra en lista på dina favoritlåtar så att jag har något att lyssna på såhär när man bara vill att det ska bli vinter?
  Kramar

  SvaraRadera

Här får du gärna höra av dig! Kommentarer gör mig lika glad i magen som en stor kopp te. Kyss.