här sitter jag och baddar såren med salt det går åt helvete med allt.


kylan börjar bränna, även här nere i skåne. den för ögonens morgontårar att frysa fast i ögonfransarna, den får strumpbyxorna att dras på dubbla och kängorna att fyllas med strumpor. den får hjärtat att slå långsammare och desperationen större.
här sitter jag och baddar såren med salt, det går åt helvete med allt. 

English: it's cold here, it sends me shivers down my spine and makes me want to cry

4 kommentarer:

 1. Let's pretend we're not vulnerable. Let's turn the war against us, against them. Och sen kan vi dricka så jävla mycket te att även våra hjärtan blir varma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. det låter som en god idé

   Radera
 2. sv: Åh det tycker jag med, det hade varit jättekul att träffa dig och fika och gå runt i en av Sveriges vackraste städer fast jag är nog en ganska tråkig person egentligen som inte alls är särskilt rolig att umgås med. (hihi, jag är förresten inte alls särskilt lång, känner mig som världens minsta människa i skolan eftersom alla mina vänner är runt 175 och uppåt).
  kram :)

  SvaraRadera
 3. Tror att minideppen faktiskt kommer efter vädret. För min har gått om eftersom att jag bor i mellersta Finland och här blev det kallt redan för en tid sedan, och nu är det din tur när du bor där nere. Men det blir bra, jag lovar (nästan bättre än förut)

  SvaraRadera

Här får du gärna höra av dig! Kommentarer gör mig lika glad i magen som en stor kopp te. Kyss.