dvalan

fann en fjäril idag, den satt liksom ihopklämd bakom en blomkruka och ett fönster, och hjärtat slet det i för åh den var ju så vacker fastän den var död. grät ett par tårar och betraktade döden i sin renaste form innan jag mindes hur vackra fjärilsbilder var och bestämde mig för att knäppa av några.

och då kvicknade den till, och flög ut genom fönstret. åh åh åh. kärlek.

7 kommentarer:

 1. nej vad fantastiskt

  SvaraRadera
 2. flyg lilla fjäril flyg.
  fint ju! man blir glad i magen av sånt här.

  SvaraRadera
 3. Den där lilla flickan från öst.7.12.12

  Hej my. Jag började läsa din blogg för länge sen och igår sa min kompis åt mig att det var dags att skriva en kommentar till dig och berätta att jag finns. För rent ärligt så är jag nog rätt lik dig. Egentligen är nog min önskan med den här kommentaren att den ska kännas speciell, att du ska bli alldeles lycklig i framtiden när du ser att det är jag som kommenterat.

  Men jaja, allt jag ville säga var att fjärilar, koffertar, turkosa tekoppar, meningsfulla/ tragiska/ magiska låtexter och gammla kameror från förr är helt underbar. Jag vill så gärna nå fram till dig trots att det är svårt, för my jag tycker du är som en dagbok man glömt sin nyckel till. Svår att öppna, men det går ju. Vill du svara mig får du det, annars är det bara att jag tar tystnaden som att jag ska försvinna. Och att du aldrig vill höra nåt ifrån flickan från öst igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. mejla mig om du vill få tag i mig personligen. självklart är jag en dagbok med borttappad nyckel, har du en hårklämma att bryta dig in med?

   pussen och kramen

   Radera
 4. Den där flickan från öst.7.12.12

  Kanske, det beror på om du vill att jag ska ha en hårklämma att bryta mig in med? Ditt svar var något otydligt, vill du höra från flickan från öst? Annars, tack för mig söta människa <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. självklart.

   lillamysblogg@live.se

   Radera
 5. Den där flickan från öst.7.12.12

  Då var första brevet skickat <3

  SvaraRadera

Här får du gärna höra av dig! Kommentarer gör mig lika glad i magen som en stor kopp te. Kyss.