Well, your fingers weave quick minarets Speak in secret alphabets I light another cigarette Learn to forget, learn to forget

1. Vad ska du göra i sommar?
2. Vad vill du se mer av i bloggen?
3. Vill du brevväxla med mig? Jag vill ha någon som får allt fult att verka vackert och som kan verbalisera fågelsång.

Idag har jag ätit pasta, promenerat i stadsparken med fina kusinen, fått massa hundpussar på låret, tittat upp i ett högt tak och studerat bokhyllor. Ganska bra.

14 kommentarer:

 1. 1. I sommar ska jag leva lite extra.
  2. Sånt du tycker riktigt mycket om.
  3. Jag skulle vilja skriva med dig, men jag har redan så många att skriva till och dessutom så tror jag du hellre vill brevväxla med någon mer spännande person som bor lite längre bort ;)

  Puss.

  SvaraRadera
 2. Meja9.6.12

  1. På regniga dagar ska jag sitta och läsa, på soliga dagar ska jag bada.
  2. Hmm, vet inte. Tycker du har väldigt bra variation redan. Men det är alltid roligt att se dina målningar. c:
  3. Jadå, men antagligen vill du brevväxla med någon i din egen ålder, och som har förmågan att uttrycka att uttrycka sina känslor i ord.

  SvaraRadera
 3. Måne9.6.12

  1. I sommar ska jag förändras och le väldigt extramycket.
  2. Dina fina vardagsbilder
  3. Jadå, om du kan läsa skrivstil.

  SvaraRadera
 4. 1. Jag ska ha jättemysiga dagar med promenader, cykling, äventyr, fikor och göra andra roliga saker med mina fina vänner.
  2. Jag älskar din blogg som den är, nummero ett på favoritbloggar sen jag hittade dig förra veckan! Så bara fortsätt med dina underbara bilder och gifs och texter och dig själv!
  3. Jovisst, det skulle vara något roligt. Men jag vet inte om jag kan få allt att verka vackert. Dessutom så bor jag i höllviken (hoppas du inte får dåliga vibbar nu, vissa får det när de hör höllviken) så egentligen är det inte något längre avstånd. Men som sagt, jovisst.

  kram

  SvaraRadera
 5. 1. I sommar ska jag bara försöka att överleva så gott jag kan. Det i sig blir nog svårt.
  2. Jag tycker att hela din blogg redan är fantastisk. Blogga om vad du vill, när du vill. Det brukar bli finast då.
  3. Jag har alltid velat ha en brevvän, men jag är rädd att jag är alldeles för dålig på att verbalisera fågelsång eller uttrycka mig sådär fint som så många kan.

  SvaraRadera
 6. Mathilda (stenis)9.6.12

  1. Jag ska fara till Turkiet och gå på kp-läger och åka runt i husvagn
  2. Dig. Hoho nämen nej, jag vet faktiskt inte, den har så mycket fint redan. (gifar kanske?)
  3. Det skulle jag gärna vilja, fast då får du ta att jag inte är lika poetisk och underbar som du utan är en medelmåtta.

  SvaraRadera
 7. alma9.6.12

  1. Ska läsa de bra böcker som finns på biblioteket, gunga och lyssna på musik
  2. Sådant du känner att du vill visa eller som nu. Nu är väldigt bra, om du vill ha det så
  3. Jo, jo det skulle jag vilja

  SvaraRadera
 8. emilia9.6.12

  1. vara spontan. uppleva äventyr. roadtrip by bike med dig och co. konfirmera mig. skapa minnen. vara uppe för länge. flippdansa. titta på stjärnorna. hitta en varm hand att hålla. klättra i träd. gå vilse på nya platser. skratta övermycket med fina människor. gå på loppisar. bli hög på livet, och så vidare, ÅH JAG DÖR SÅ TAGGAD JAG ÄR
  2. alltså, eftersom jag ser dina kläder typ varje dag är det väl ganska dumt att säga men, dina kläder *big smile*. egentligen är allt fint på din blogg som det är så, kör på bara.
  3. åååh ja, jag älskar att skicka brev och jag älskar att få brev. och ja, upp till bevis om jag kan leva upp till dina krav. men du får börja, skicka ett brev till mig. puss

  SvaraRadera
 9. julia9.6.12

  1. reda ut allt och leva livet.
  2. fortsätt som du gör med allt, och kanske ibland bilder på dina kläder? skulle vara kul.
  3. det skulle jag själv behöva, så jag är öppen! bara skicka mail (maja_julia@hotmail.com)om du godtar lilla mig så kör vi!
  ha det fint.

  SvaraRadera
 10. 1. Jag vet inte. Har en press på att utnyttja den då det är min sista.
  2. men gud, jag veeeeet inte :cc fortsätt med att vara dig själv och skriva det du vill, för gör man det som känns bäst för en är det oftast det som blir bäst i resultatet.
  3. Åh, gärna! Kan inte lova snabba svar men jag ska göra mitt bästa.

  SvaraRadera
 11. malva9.6.12

  1. tätla, cykla, bada, åka till finland och sova en himlahimla massa. och leva fullt ut och inte slösa bort en emda dag.
  2. tycker din blogg är så satans fin, men gärna lite mer utav det du tecknar och knåpar ihop.
  3. skulle hemskt gärna brevväxla med dig, fast jag vet inte om jag kan få allt fult att låta fint, men om du skulle vilja brevvxäla med mig skulle jag inte ha något emot det.

  SvaraRadera
 12. 1. Åka på konfirmationsläger och så får vi se allt vad det innebär, sedan till Italien och bada i salt hav med min familj, ha picknick med mina vänner (fryst prinsesstårta som inte hinner tina för man orkar inte vänta), fotografera och springa runt och skrika och skratta på kvällarna.
  2. Tycker redan den är himla fin, så som Henny skrev, var dig själv så blir det bäst.
  3. Väldigt gärna. Fast jag vet att det redan är typ, 11 personer som har sagt det, och så bor jag inte alls långt bort från dig, men jag tycker om att skriva brev osv. elsa.svedin@gmail.com om det nu skulle vara så

  SvaraRadera
 13. 1. Jo, jag ska läsa lite för sent på kvällarna, ligga på en filt i skuggan av ett träd och skriva ner saker som är fascinerande. Som hur allt funkar till exempel. Hur kan egentligen allt bara gå av sig självt? Gå på äventyr ska jag förstås också göra och äta glass, det hör ju liksom till. Lite så.
  2. Ingenting, tycker din blogg redan är sådär kalasfin som den kan vara. Varje gång jag ser att du har uppdaterat får jag liksom en bubblande känsla innifrån. Precis som när man dricker varm choklad.
  3. Åh, ja hemskt gärna. Jag vet inte om jag är sådär duktig som du vill att man ska vara, men det kanske räcker? Min mamma brukar iallafall alltid säga att jag är så bra på att se saker positivt, så då antar jag väl att det finns någon gnutta sanning i det. Om du känner för det kan du alltid skicka ett mejl till fjellan[a]live.se så kan jag skriva adressen till mitt skrymsle.Tjolahopp.

  SvaraRadera
 14. 1. Gå på konvent och träffa underbara personer, bygga upp mitt självförtroende och förändra mig.
  2. Ingenting. Din blogg är så fin och jag beundrar dig så, bara du fortsätter blogga.
  3. Om du vill, och om du kan läsa skrivstil.
  Hemskt gärna.

  SvaraRadera

Här får du gärna höra av dig! Kommentarer gör mig lika glad i magen som en stor kopp te. Kyss.