tisdag

idag har jag ungefär mest sett på film, haft docs och trasiga strumpbyxor, kramats, fått kindpussar, fikat i ett loft och varit på studentfest hos pojken intill oss här hemma. Slut.

Ps. Vad har ni gjort idag? Berätta för 17 det är intressant. Och så längtar jag efter att få brev, så sätt igång och skriv och glöm inte snygga frimärken, annars blir jag gnällig. Snygga brev visas upp. Skicka gärna bilder på er själva också, det hade varit cirkus superkul. Puss

13 kommentarer:

 1. Sjungit karaoke med vännerna i korridoren så det ekade genom hela skolan, sprungit omkring med insamlingsbössor och krävt att alla ska skänka pengar till barnen på vår vänskola i Uganda, ätit kladdkaka, varit på stan och skrattat i provrum i flera timmar, köpt ballerinaskor, kramat någon som var ledsen, flätat makraméarmband i massa färger som jag ska ha på mig själv och ge bort till fina folk och planerat min dödligt coola hipster-outfit som jag ska ha på dagen då jag tänker ha på mig vad jag vill utan att bry mig om folks blickar.

  Hade gärna skickat brev till dig men du skrev att om du ville brevväxla med en så skulle du svara på ens mejl såå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. har vad jag vet inte fått något mail från dig, skicka igen! :)

   Radera
 2. Idag har jag städat, sprungit upp och ned i trappan, bakat paj och tagit en kvälls promenad och luktat på sommaren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. det låter magiskt.

   Radera
 3. Jag var glad fram tills för en stund sedan, annars har jag skrivit brev, haft sista lektionen för den här terminen, varit glad, åkt buss, läst brev, bloggat och bara dansat omkring.

  SvaraRadera
  Svar
  1. usch då men bra ändå. Pussar.

   Radera
 4. ps. ska skriva brev så fort jag vet vad jag ska skriva! jag har varit vid en liten sjö/stor tjärn med min klass och sprungit i sumpmark i bara strumpor och kastat vattenballonger och ätit grillkorv och tittat på snygga magar (HEHEHE) och så har jag gjort blåbärssylt och tittat lite på film (the curious case of Benjamin Button. SE DEN!!) och duschat och ätitätitätit. åå måste hitta en bild på mig läskigt

  SvaraRadera
  Svar
  1. jättebra! det verkar ha varit en bra dag. Jag är mest glad om magarna är vackra och med fin navel, annars är jag mest fö rhänder jag.

   Filmen har jag redan sett, den är typ bäst.

   Ps du är jättefin käften.

   Radera
  2. är besatt av pojkhänder eller något

   Radera
 5. emilia12.6.12

  my... det där med frimärkena. Bara så du vet, kommer ditt brev vara fyllt av frimärken, massa gamla, så att man inte ser själva kuvertet, typ. Det är konsekvenserna av att ha en frimärkssamlare till pappa. Suck.
  Hoppas det är okej.
  ...

  SvaraRadera
 6. Bakat kakor (himla goda blev de också), planerat äventyr och tänkt att jag skulle ta tag i det där ned brevet. Men pennan får liksom ingen fart. Den skriver ett ord och sedan förblir det så. Annars har det vart en bra dag, tror jag. Imorgon ska jag på plåtburks och frimärksjakt. Så det så.

  SvaraRadera
 7. min dag har varit väldigt lugn och jag åkte tillochmed in frivilligt till skolan för att prata betyg, fylla i en lapp och städa mitt skåp som jag annars kunde göra imon. Gick en runda på stan och sedan tog jag bussen hem. jag har varit helt okej glad hela dagen fram tills nu när jag såg att killen som var min så länge hade gjort frukost-på-sängen till sin nya tjej. det hög till i hjärtat och nu har jag en sån där dum känsla inombords som jag har haft så många gånger det senaste halvåret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. sånt gör ont jag vet jag vet jag vet.

   Radera

Här får du gärna höra av dig! Kommentarer gör mig lika glad i magen som en stor kopp te. Kyss.